Skip to main content
GEVELAFWERKING

Gevels

Gevelafwerking is een vak apart. Of het nu gaat om het plaatsen van isolatiesystemen, gevelwerken in kalk en leem of kleine aanpassingswerken aan je gevel, Bouwafwerking Vermeiren is de totaalpartner voor de vakkundige afwerking van je gevels. Wij werken enkel met de beste leveranciers. Ook voor onderhoud, reiniging en behandeling van je gevel hebben we de juiste producten in huis. Ontdek hier alvast hoe we kunnen helpen.

OFFERTE AANVRAGEN
GEVELS

Je gevel afwerken met kalk?

Je gevel kaleien? Daar zijn we goed in.

GEVELS

Geïsoleerde systemen

Wij zijn erkend plaatser van Sto, dé referentie voor gevel- en isolatiesystemen. Zo plaatsen we standaardisolatie en geventileerde systemen die qua kleuren meer vrijheid bieden. Elke vorm van gevel- en buitenafwerking is bij ons duurzaam: niet alleen crepi, maar ook steentrips en glazen panelen of andere visuele eyecatchers. Vanuit ecologisch standpunt kan  er ook geïsoleerd worden met houtwolplaten.

Bij gevelwerken nemen we – indien gewenst – de werken vóór en na de bezetting voor onze rekening: stellingbouw, kleine aanpassingen aan daken of goten, schilderwerken, dakbedekking, zandstralen van arduin en gevelsteen… Ieder binnen ons team heeft zijn eigen specialiteit. En zo garanderen wij een vlot verloop van de werken.

Vermeiren: Sto - Gietvloer
VLOEREN

Gietvloeren

Als erkend plaatser van Sto-gevelsystemen zijn wij nu ook erkend plaatser van de gietvloeren uit hun gamma. Gietvloeren uit epoxy of Pu zijn naadloos, strak, slijtvast, en voelen aangenaam aan. Ze kunnen geplaatst worden in alle delen van uw woning.

Ontdek met ons welke mogelijkheden er zijn voor jouw woning.

Op zoek naar een vakman voor gevelafwerking?

Contacteer ons voor een afspraak.
CONTACT