Skip to main content
Bezettingswerken

De perfecte binnenafwerking met bezetting in gips, kalk of leem

Het bezetten van je woning of appartement laat je best aan een vakman over. Wij zorgen voor de perfecte binnenafwerking met bezetting in gips, kalk of leem. Pleisterwerken zijn namelijk altijd nodig, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Als ervaren stukadoor gaan we voor de oplossing die het beste aansluit bij je stijl en wensen. En dat doen we zo voor projecten van 1 tot 15.000 m².

OFFERTE AANVRAGEN
Vermeiren: Bezettingswerken - Gips
Bezettingswerken

Bezetten met gips

Gips is het klassieke afwerkingsmateriaal voor de bezetting van plafonds, wanden en gewelven. Oerdegelijk en hedendaags. Bij Bouwafwerking Vermeiren bezetten we je huis snel en efficiënt met gips. Het doel van het pleisteren of bezetten is om muren vlak af te werken, zodat ze later kunnen worden behangen of geschilderd. Met het oog op de perfecte binnenbepleistering komen we voorafgaand aan de werken graag ter plaatse kijken. Zo garanderen we een vlotte oplevering.

Bezettingswerken

Bezetten met kalk en leem

Voor een natuurlijke en landelijke look adviseren wij bezetting met kalk en leemmortels. Kalk en leem versterken de rustieke uitstraling, al past deze techniek evengoed bij moderne woningen. Niet onbelangrijk: kalk en leem bevorderen het woonklimaat. Als er een te grote luchtvochtigheid is in het gebouw, neemt kalk of leem de vochtigheid op als buffer om deze bij een lage luchtvochtigheid weer af te geven.

Zo krijg je een gezondere en aangenamere leefomgeving. Deze afwerkingen dienen niet altijd geverfd te worden. Het kan wel, maar dan met een gelijkaardige verf.

Meer informatie over bezetten met kalk en leem? Contacteer ons.

Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Vermeiren: Bezetting - Kalk en Leem
Bezettingswerken

Versieringswerken

Handgetrokken sierlijsten, ornamenten, rozetten, prefabelementen, lichtkoven in droogbouwafwerking… er zijn heel wat mogelijkheden voor afwerking met versiering. Zowel in een klassiek als een modern interieur zorgen versieringswerken voor dé finishing touch.

Dergelijke handgemaakte versiering is echt specialistenwerk. Bouwafwerking Vermeiren gaat elke uitdaging aan, en kan ook voor versieringswerken mooie referenties voorleggen.

Op zoek naar een vakman voor bezetting in gips, kalk of leem?

Contacteer ons voor een afspraak.
CONTACT