Skip to main content
Droogbouwafwerking

Droogbouw

Droogbouwafwerking is in de volksmond beter gekend als gyprocwerken, de binnenafwerking van een woning met elementen uit droge pleisterstructuren. Droogbouw laat het bouwproces sneller verlopen. Ecologische efficiëntie staat hierbij centraal. Het ziet ernaar uit dat deze afwerkingsmethode het gaat overnemen van bezettingswerken aangezien houtskelet en massieve houtbouw aan een stevige opmars bezig zijn. Bouwafwerking Vermeiren is dan ook klaar om aan de stijgende vraag naar droogbouw te voldoen. Dit voornamelijk met platen, producten en systemen van topkwaliteit, van Knauf en Gyproc.

OFFERTE AANVRAGEN
DROOGBOUW

Plafonds

Onder droogbouw valt onder andere het plaatsen van plafonds, verlaagde plafonds, tegelplafonds in kantoorgebouwen enz. Met de nodige vakkennis en ervaring installeren wij de gipsplaten voor een vlakke afwerking van elk plafond in je huis, appartement of bureau. We bouwen bovendien de brandweerstanden op en kunnen via onze fabrikant attesten bezorgen.

Vermeiren: Droogbouw - Plafond
Vermeiren: Droogbouw - Plafond
Vermeiren: Droogbouw - Plafond
Vermeiren: Droogbouw - Plafond

Plafonds

Vermeiren: Droogbouw - Scheidingswand

Scheidingswanden

Vermeiren: Droogbouw - Voorzetwand

Voorzetwanden

Vermeiren: Droogbouw - Brandweerstand

Brandweerstanden

DROOGBOUW

Wanden

Ook voor alle soorten wanden kan je bij ons terecht. Denk aan voorzetwanden die aan 1 kant bekleed zijn en scheidingswanden tussen kamers. Afgeplamuurd, egaal vlak gemaakt, al dan niet voorzien van isolatie. Wij plaatsen wanden bij particulieren en bedrijven, volledig op maat.

DROOGBOUW

Akoestische systemen

Akoestische systemen zijn geluiddempend en geluidswerend, zeer wenselijk in kantoorgebouwen. Je herkent ze vaak aan de kleine gaatjes in de wanden of plafonds. Wij gebruiken hiervoor speciale gipsplaten met isolatie. De verschillende mogelijkheden lichten we graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.

Op zoek naar een vakman voor droogbouw?

Contacteer ons voor een afspraak.
CONTACT